PhotoFiltre Studio

Legfőbb témám a PhotoFiltre Studio képszerkesztő program. Az oldalamról már magyarosítva tölthető le, rendkívül egyszerű a kezelése. Készítettem hozzá sok szerkesztési segítséget, tutoriált, valamint rengeteg kiegészítő mask, nozzles, patterns, tubes, háttér nélküli png kép is szintén ingyen letölthető. Másik nagy terület a képkeretezés, mely témában szerkesztési segítéség is található képes, szöveges, sőt videos formában is valamint több száz képkeret ingyen letölthető.

Naptár

október 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Ahova érdemes benézni

Friss topikok

Aktuális: Valentin nap

2011.02.06. 22:05 - LadyJ

Címkék: képkeretek fotókeretek valentin napi képkeretek képkeretek szerelmeseknek

Bár a szerelemnek nem kell ünnepnap, hiszen a szerelmeseknek minden együtt töltött nap ünnep, Valentin napon mégis jól esik egy kis plussz figyelmesség. Talán azért is jó, hogy van egy ilyen nap, mert ebben a rohanó világban, néha elfelejtjük, hogy ki is kell mondani, nem elég érzeni hogy szeretlek. Ehhez szeretnék egy kis segítséget adni. Lepd meg a kedvesed egy saját fotótokkal szerkesztett Valentin napi képkerettel.

A képkeretek megtalálhatók a http://kepkeretek.ladyj.hu oldalon. A fotók keretbe illesztéséhez részletes képes szöveges bemutató valamint program is letölthető a http://www.ladyj.hu főoldalról.

Egy kis videó bemutató az új Valentin napi képekeret választékából:

 

A Valentin napi képkeretek egy saját fotóval bármikor kedves ajándék lehet,

Képkeret, képkeretek, fotó keretek sok témában.

2010.05.01. 13:18 - LadyJ

Címkék: képkeretek fotókeretek képkeret letöltése ingyen

Bővült és új főmenüt kapott a képkeretek gyüjteményem. A képkeretek egy része saját munkám, másrésze pedig konvertált, vagy gyűjtött, a neten nem egyéni honlapokról, hanem szabad fájlmegosztó tárhelyekről. A fotok keretbe illesztéséhez képes szöveges segítséget is készítettem, valamint videós bemutató is található. A több száz képkeret elérhető a főmenü oldalamról, a http://www.ladyj.hu vagy a képkeret közvetlen főmenüből is a http://kepkeretek.ingyenblog.hu/index.html oldalimról is. A képkeretek között a legújabbak a fantázia birodalom képkeretek, valamint sok mesefigurás képkeret  gyerekeknek.

Az új képkeret főmenü oldalam bemutatására, valamint a képkeretek választékából néhány mintát megtekithetsz az alábbi vidoból.

 

Változások a photo filtre studio képszerkesztő letöltési címében

2010.02.17. 23:44 - LadyJ

Címkék: képszerkesztés studio képszerkesztő photofiltre képkeretek fotókeretek.

Kedves Látogatóim!

Biztosan sokan tudjátok már, hogy az extra.hu beszünteti az ingyenes tárhelyszolgáltatását, ezért sok lap, köztük az enyémek is, költöznek. Új domain címem: http://www.ladyj.hu ahol új külsővel és egyre bővülő tartalommal várok szeretettel Mindenkit.

Továbbra is letölthető lesz, már magyarosított formában a photofiltre studio képszerkesztő program. A sok kiegészítő, pl.  mask, nozzles, 8bf plguinok, patterns minták választéka is egyre bővül.

Természetesen a másik nagy területe a lapjaimnak a képkeretek, vagy fotókeretek szintén elérhetők lesznek. Már több száz darabból lehet választani. Gyertek, egy kattintást megér.

Közvetlen elérése a képkeretek gyűjteménye oldalnak: http://kepkeretek.ladyj.hu

Képkeret mánia

2009.01.03. 12:45 - LadyJ

Címkék: fotó és studio képszerkesztő photofiltre programmal készíthető képkeretek.

Fotók, képek keretezése kicsit másképp. Előre elkészített virágos, ünnepi alkalmakhoz illő, vagy kicsit bolondos, vidám, és főleg nagyon sok gyerekeknek készült képkeretet készítettem, illetve gyűjtöttem egy csokorba a neten. Megtalálhatók a http://ladyj.hu főmenü oldalról kiindulva. Természetesen készítettem szöveges, képes bemutatót is,  hogy hogyan lehet a meglévő fotókat a képkeretekbe illeszteni a PhotoFiltre Studio képszerkesztő programmal.

 

Sok újdonság a PhotoFiltre Studio képszerkesztő programhoz

2008.07.17. 13:30 - LadyJ

Régen frissítettem a blog bejegyzéseim, pedig sok újdonságot tettem fel a PhotoFiltre Studio képszerkesztő program lehetőségeinek bővitésére. Elkészült  az új plguin ajánló oldalam, ahol 5 lapon keresztül találhattok 8bf kiterjesztésű pluginokat, melyeket a PhotoFiltre Studio program remekül kezel. A pluginok letölthetők, képes bemutatókat is találtok róluk, valamint telepítési és használati segítséget is.

A plguin bemutató megtalálható a http://ladyj.hu uj domain neves saját tárhelyemen 2010. április 1-től. Addig még a régi, megszűnő http://ladyj.extra.hu oldalon találhatjátok meg.

 

 

Mindent a Photofiltre Studio magyar képszerkesztő programról

2008.05.20. 15:00 - LadyJ

Címkék: bevezető

 

Köszöntelek oldalamon!

 

Ezt a blogot a PhotoFiltre, illetve a PhotoFiltre Studio képszerkesztő programokkal, illetve ezek kiegészítőivel, pl. maskok, nozzles, azaz fúvókás segédeszközök, valamint átlátszó hátterű png képek gyűjteményével foglalkozó http://ladyj.hu címen elérhető weblapom kiegészítéseként hoztam létre. A weboldalon csak e-mail, vagy a vendégkönyvbe való beírással lehet észrevételt tenni, segítséget kérni, vagy megosztani egymás között a tapasztalatainkat. Gondoltam ez a blog megoldja, hogy itt mindezt el tudjuk majd mondani.A másik célom, hogy tegyétek itt közzé azokat a képeket, melyeket ezekkel a programokkal szerkesztettetek. Már eddig is kaptam nagyon szép, különleges képeket és úgy érzem ezeket meg kellene osztani minden kedves idelátogatóval, akár használja a programokat, akár csak véletlenül tévedt erre a blogra.
A emailban kapott képeket felteszem ide a blogba. és a weblapom képtárába is.

Ötletemmel kapcsolatban várom a véleményeteket.

Addig is minden látogatót szeretettel üdvözöl:  Jutka
 

PhotoFiltre Studio szerkesztési segítség (tutorial)

2008.05.20. 14:59 - LadyJ

Elkezdtem a PhotoFiltre, illetve a PhotoFiltre Studio képszerkesztő programokhoz képes szerkesztési segédletek (tutorial) feltöltését a http://ladyj.extra.hu weboldalamra. Első-
ként a rétegek szerkesztését ismertetem. Remélem tudok segíteni a programok haszná-
lóinak.

Saját szerkesztésem

2008.03.30. 17:48 - LadyJ

Saját szerkesztésű képeim 
 
 
 PhotoFiltre Studio program download és magyarosítás

2008.03.28. 12:36 - LadyJ

Magyar nyelven tölthető le a Photofiltre Studio képszerkesztő program, sok kiegészítővel, maszk, nozzles ,azaz fúvókás segédeszköz, és a szerkesztést még látványosabbá tévő pluginok. Szerkesztési leírások, photofiltre studio tutoriálok is egyre bővülnek.

A képszerkesztő program letölthető: http://www.ladyj.hu oldalon.